”25 hotellrum är bokade i Sundsvall”

Det är ett stort gäng som snart ska ut på turné med föreställningen Kåldolmar och Kalsipper. Skådespelare, storband, tekniker, turnéledare och många andra. Turnépremiären är den 9/8 på Folkan Waterfront, Söråker.

Ewik Karin

Planeringen pågår för fullt. Ewik Rodell, som är produktionsledare, och Karin Gunnarsson, som ska med ut på turnén som turnéledare, sitter i Riksteaterns lokaler i Hallunda för att gå igenom hotellbokningarna och resplanen.

–       Det är 25 hotellrum bokade i Sundsvall första natten. Och här finns det mer information om gigen, var vi spelar, hur långt det är att köra emellan och var hotellen ligger, säger Ewik och visar körschemat.

Hallunda

Karin Gunnarsson kommer att hålla i många trådar längs vägen, ansvara för planeringen och ha kontakt med många arrangörer. Hon åker med som turnéledare hela turnén.

Kaldolmar-Foto-PetraHellberg-1024x682Foto: Petra Hellberg

Mer info om föreställningen: Parkteatern och storbandet Club Killers gör sin version av Nationalteaterns klassiker. Kåldolmar & Kalsipper spelades i Stockholms olika parker under sommaren 2013 och har nypremiär vid Parkteatern lördag 26 juli. Versionen som åker ut på turné är en konsertversion med fullt band, 8 musiker, tre skådespelare och gästartister – totalt 12-14 personer på scenen. Turnén är en del i Riksteaterns och Folkets Hus och Parkers samarbete, läs mer här: http://www.riksteatern.se/sommar.